De unieke eigenschappen en voordelen van polyester.

3D engineer / tekenaar gezocht

Heb jij ervaring in 3D tekenen? Dan ligt bij Blowups de mooiste baan ter wereld op je te wachten!

Bij Blowups is het maken van mooie en bijzondere dingen namelijk de belangrijkste missie.

De meeste producten die Blowups maakt dienen als blikvanger of eyecatcher. Producenten van A-merken laten Blowups vaak enorme vergrotingen maken van hun producten of reclame characters. Deze komen op openbare plaatsen te staan, in etalages, in winkels als point of sale materiaal, ze dienen als loopfiguur, als blikvanger op een display of ze rijden rond op auto’s als autoreclame. Creatieve ontwerpers bij reclamebureaus komen vaak met de origineelste ideeën op de proppen. Deze ideeën realiseren vinden we bij Blowups een geweldige uitdaging.

Kunstenaars krijgen van Blowups alle ruimte. Ze kunnen zelfs in de werkplaats samen met de vakmensen van Blowups werken aan het kunstwerk en gebruik maken van de expertise van het Blowups team.

Productontwerpers bij onder andere interieurbouwers, architecten, thema-parken, decorbouwers en standbouwers bedenken prachtige dingen en vinden in Blowups de partner om het te realiseren.

Productontwerpers, engineers, bouwers en fabrikanten biedt Blowups de mogelijkheid voor de productie in polyester van prototypes en alle mogelijke eindproducten in een enkel stuk of kleine oplage.

En om al deze mooie dingen 100% natuurgetrouw of conform ontwerp van de klant van polyester of ander materiaal te kunnen maken heeft Blowups jou nodig.

Bij Blowups werken 24 vakmensen en maken we gebruik van traditionele gereedschappen en geavanceerde machines, waaronder een 3D freesmachine en 3D scanner. Het leveren van een perfect resultaat, het nakomen van afspraken, het strikt realiseren van deadlines en het plezier in het werk staat bij Blowups voorop.

 

Functie-eisen:

• HBO werk- en denkniveau;

• Woonachtig in een straal van 35 kilometer om Heijen;

• Starter of ervaren engineer;

• Ervaring met het 3D CAD software programma Cimatron van 3D Systems is een pré.

 

Geïnteresseerd?

Mail je motivatie en CV naar Marc Deckers

 

De unieke eigenschappen en voordelen van polyester.

De unieke eigenschappen en voordelen van polyester.

De unieke eigenschappen en voordelen van polyester.

Productie Pur schuim, glasvezelversterkt polyester uitvergroting Kia. Blikvanger Kia. Blowups bouwde voor Kia de nieuwe Kia Giant Picanto voor plaatsing naast de A2 in Breukelen.

3D frezen Pur Kia Picanto. Blowups bouwde voor Kia de nieuwe Kia Giant Picanto voor plaatsing naast de A2 in Breukelen.

Industriële toepassingen met polyester. Protoypes en uiteindelijke producten.

Captain HUH?! van Peter van Elderen. Kunstenaar en ex-gitarist zanger van de Pan Speedrock band. Blowups hielp Peter mee zijn creatie te maken.

Blowups vakmensen realiseren ingewikkelde artistieke vormen vanaf het ontwerp van de kunstenaar.

3d-frezen, 3d-freesmachine, 3d frezen van polyurethaan, PU-schuim, PUR-schuim, hout, MDF, etc.

3d-frezen, 3d-freesmachine, 3d frezen van polyurethaan, PU-schuim, PUR-schuim, hout, MDF, etc.