Alles onder één dak

Metaal, polyester, sign, decoratie, hout en spuitwerk, voor iedere discipline hebben we onze specialisten in huis. Mannen en vrouwen met uitgebreide vakkennis waardoor we alles onder één dak kunnen maken. Met een team van 20 vakmensen realiseren we dagelijks de mooiste en meest uiteenlopende objecten.

De 3D objecten zijn alles behalve alledaags en bijna ieder project vraagt een eigen werkmethode. Door de diversiteit in methoden vinden we het belangrijk om vanuit één werkplaats te werken.

Bij Blowups in Heijen worden unieke objecten zoals kunstwerken, reclameobjecten en producten op vakkundige en ambachtelijke wijze gemaakt. Veelal betreft het handmatig vakmanschap van de 25 vakmensen die zeer ervaren zijn op verschillende disciplines.

Doordat we met een kundige groep alle disciplines uitvoeren zijn we flexibel, inventief en doordacht. De lijnen zijn kort en beslissingen zijn snel gemaakt.

Extra grote nep lolly ter decoratie en als eyecatcher voor het hoofdkantoor van Jamin

De werkplaats is fysiek onderverdeeld in 3D engineering, CNC frezen, metaal- en houtbewerking, polyester, handshapen, spuiten, decoreren en sign.

Interieurobject, meubelstuk voor museum. Zeer bijzonder interieur voor Museum het Hof van Busleyden. Groot ‘meubel’ in de vorm van een langwerpig lint dat door één van de kamers van het museum slingert.

Omdat Blowups ook vaak het transport en de plaatsing van de objecten verzorgt, denken we op voorhand na over slimme constructiemethoden.

Extra grote nep lolly ter decoratie en als eyecatcher voor het hoofdkantoor van Jamin

We doen alles van A tot Z in eigen beheer, dit doen we met een eenvoudige missie:
Mooie en indrukwekkende dingen maken.

Grote kunststof lotusbloem als douche voor wellnesresort Thermenberendonck in Wijchen. Interieurobject ontworpen en gemaakt door Blowups.