Wat hebben Carnaval en Blowups gemeen?

7 februari 2018 – Het is bijna zover. Na maanden van voorbereiding leggen de carnavalsbouwers de laatste hand aan bijzondere wagens en kleurrijke creaties voor de carnavalsoptocht. Bij Blowups zijn we eigenlijk het hele jaar door bezig met bijzondere creaties. Al die vrije vormen, dat herkennen we wel. Met een hecht team samenwerken om iets moois te maken? Ook dat is helemaal herkenbaar, alleen dan zonder bier. En stressen om die deadline van de optocht te halen? Die harde deadlines kennen we ook bij Blowups.

Bouwers met twee rechterhanden vinden het vaak fantastisch werk. Zo ook hier. Wel geen papier-maché bij Blowups en zeker geen constructie die net de carnavalsoptocht overleeft. Dan begint het grote verschil. Bij Blowups maken we de producten zeer duurzaam. Dat is absoluut niet de bedoeling van de carnavalsbouwers, maar wel een harde eis van de doelgroep van Blowups.
Reclameobjecten, kunstwerken, decors, speelobjecten, interieurobjecten en meubels moeten tientallen jaren weer en wind weerstaan. En tegen een stootje kunnen. Die duurzaamheid kan Blowups u mede garanderen dankzij de productiestappen die we volgen. Praktisch en gedegen, gebaseerd op vijfentwintig jaar ervaring.


De Blowups productiestappen

Dit zijn de stappen die Blowups volgt. Uitgebreide informatie over elke stap vindt u op de pagina ‘Productiestappen Blowups’.