Complex 3D object van polyester.

Complexe 3D vormen van polyester

In de werkplaats maken we uiteenlopende 3D objecten, maar het liefst maken we bijzondere vormen. Voor ons is de gouden materiaalcombinatie daarom pirschuim met glasvezelversterkt polyester. Geen enkel ander materiaal laat je zo vrij in vorm en afwerking. We zijn in staat om de meest complexe vormen te maken, door het materiaal kunnen we alle kanten op!

Nick Ervinck Trahiard kunstwerk, beeldende kunst, sculptuur. Polyester. Productie, speciaal transport en plaatsing door Blowups.
TRAHIARD is een prachtig voorbeeld van de mooie samenwerking tussen kunstenaars en Blowups: de creativiteit en het talent van de kunstenaar, het vakmanschap van de makers en de kennis van de engineer en constructeur. Kunstenaar Nick Ervinck ontwierp en ontwikkelde het beeld deels in zijn eigen studio, daarna pakte onze specialisten het verder op. Lees hier meer.

groot polyester decorstuk in opdracht van Internationaal Theater Amsterdam
Organische vorm was centraal decorstuk in de voorstelling De Thuiskomst van Internationaal Theater Amsterdam. De vorm is net zo ongrijpbaar als het spel. Het fascineert en zet de kijker aan het denken. Lees hier meer.

Terwijl de wereld op zijn kop stond, draaide onze werkplaats gelukkig aardig door. Een greep uit al het moois dat we dit jaar mochten maken:
Krachtig polygoon beeld voor Saints & Stars. Voor deze bijzondere sportschool mocht Blowups een uniek polyester beeld maken. Een 3D object dat dezelfde kracht en finesse uitstraalt als het interieur van de sportschool. Lees hier meer.

Polyester 3D object laten maken? Klik hier om contact op te nemen.