VW T1 vintage blikvanger horeca interieur. Onze opdrachtgever was op zoek naar een eyecatcher voor in het interieur van een horecazaak, vintage was het sleutelwoord. De klassieke T1 werd dé blikvanger van het interieur, nu alleen nog een interieurbouwer die dit kan maken. Blowups kocht een oude VW T1, we deelde het busje in tweeën en restaureerde het decorstuk volledig.

De mooiste projecten van de eerste helft 2019

Van 19 juli tot 12 augustus 2019 hebben wij zomervakantie en gaan we nagenieten van de mooie projecten die we het afgelopen half jaar mochten maken, de highlights zetten we voor je op een rijtje:

Kunstwerk ‘De Tol’ van Frits Garenfeld
Een polyester replica van het oorspronkelijk houten kunstwerk van kunstenaar Frits Garenfeld. De houtimitatie op het kunstwerk hebben we met verschillende technieken aangebracht. Lees hier meer over dit project.

Polyester replica van kunstwerk De Tol van kunstenaar Frits Garenfeld voor gemeente Alphen aan den Rijn.

Speels design HUP Letters
3D letters zijn een simpel idee maar het design van de letters voor het HUP Hotel is wel erg gaaf. Creneau International maakte een krachtig ontwerp, het werden grote stalen letters met een super speels design én geïntegreerde verlichting. Lees hier meer over dit project.

3D letters met speels design bij HUP Hotel Mierlo

Het Gouden Ei voor VOID Interieurarchitectuur
Uniek meubel bewerkt met een speciale techniek voor een messing-look. De balie staat in Creative Valley in Centraal Station Utrecht. Lees hier meer over dit project.

Polyester meubel met messing finish, receptie balie voor Creative Valley Utrecht. Het Utrechtse VOID Interieurarchitectuur leverde het 3D-ontwerp van het meubel aan, vervolgens is het bestand klaargemaakt voor de frees. Het polyester meubel is opgebouwd uit verschillende delen pur schuim en daarna kreeg de balie een schil van glasvezelversterkt polyester. Het oppervlakte van de balie is spiegelglad geschuurd en vervolgens afgewerkt met een messing coating. Voor een glanzend en spiegel effect is de coating gepolijst. De coating bevat metaalpoeder en behoud daardoor alle eigenschappen van de metaalsoort.

Lotusbloem douche voor Thermen Berendonck
Bij een sprookjesachtig welnesscentrum hoort een sprookjesachtige douche. Voor Thermen Berendonck maakten we een douche binnen het thema 1001-nacht. Het werd een lotusbloem waar verschillende technieken bij elkaar kwamen, zo werkten we malmatig, is het object bezand en met een airbrush gedecoreerd. Lees hier meer over dit project.

Grote kunststof lotusbloem als douche voor wellnesresort Thermenberendonck in Wijchen. Interieurobject ontworpen en gemaakt door Blowups.

VW T1 als interieurobject
We snorde een oude VW T1 op, deelden het busje in tweeën en restaureerden het volledig. Resultaat: een prachtig klassiek decorstuk voor in het interieur van een horecazaak. Lees hier meer over dit project.

VW T1 vintage blikvanger horeca interieur. Onze opdrachtgever was op zoek naar een eyecatcher voor in het interieur van een horecazaak, vintage was het sleutelwoord. De klassieke T1 werd dé blikvanger van het interieur, nu alleen nog een interieurbouwer die dit kan maken. Blowups kocht een oude VW T1, we deelde het busje in tweeën en restaureerde het decorstuk volledig.

De unieke vorm van het EDGE logo
Door de vorm en de afwerking is dit 3D logo een van de meest bijzondere signage objecten in ons portfolio. Het object doet denken aan de möbiusband met slechts één vlak en één rand. De zijdes van het logo lijken in elkaar over te lopen en zijn daardoor moeilijk van elkaar te onderscheiden. Lees hier meer over dit project.

3dlogo-edge-polyester-metaal-look-outdoor-signage-amsterdam-zuidas-blowups-600-2

Zandsculptuur van polyester
Nét echt, maar toch is deze sculptuur op de Blowups-manier gemaakt. De originele zandsculptuur is door Blowups gescand en daarna nagemaakt. Lees hier meer over dit project.

Replica winnende zandsculptuur EK Zandsculpturen Zandvoort. Het kunstwerk is gescand, de bestanden zijn bewerkt en vervolgens heeft Blowups een polyester kopie van het beeld gemaakt.

Klauterobject bij vliegveld
Het speelobject is een abstracte weergave van een groen bergachtig landschap, kinderen zien op het speeltoestel hetzelfde als wat ze zien als ze over land vliegen. Het toestel past met deze look goed binnen het thema van het vliegveld: reizen. Lees hier meer over dit project.

Speeltoestel op maat gemaakt voor Eindhoven Airport. Het klim en klauterobject voor de allerkleinsten, is een abstracte weergave van een groen bergachtig landschap.