Grote polyester 3D letters voor sportcomplex 't Rosco in Ronse

Grote 3D letters voor TU Delft en ’t Rosco

Duurzame eyecatchers voor buiten. Deze letters gaan tot wel 25 jaar mee!

Een iconische vlam op de T, onmiskenbaar het logo van de TU Delft. Bij aankomst op de campus is er tegenwoordig geen twijfel over mogelijk, je bent bij Delft university of technology. Vlak voor de start van het nieuwe collegejaar plaatsten we 1,5 meter hoge letters buiten op de campus. Speciaal aan deze blowup: de vlam is met buisjes op de T gemonteerd en lijkt hierdoor te zweven. Lees hier meer over het maakproces van deze grote 3D letters.

 

Grote polyester 3D letters voor de TU Delft

 

In het Belgische Ronse schitteren ook grote 3D letters uit onze werkplaats. Voor de opening van het nieuwe zwembad bij sportsite ’t Rosco plaatsten we zes grote 3D letters in de voortuin van het sportcomplex. De letters springen extra in het oog omdat ze op 60 cm hoge paaltjes geplaatst zijn.  Lees hier meer over het maakproces van deze polyester letters.

Grote polyester 3D letters voor sportcomplex 't Rosco in Ronse

 

Polyester is zeer geschikt voor langdurig buitengebruik, het materiaal van de letters is zo sterk dat deze blikvangers tot wel 25 jaar buiten kunnen staan. De duurzame letters zijn met een dikke laag glasvezelversterkt polyester bewerkt waardoor ze tegen een stootje kunnen. Ook zijn de blikvangers waterdicht en slijtvast. Lees hier meer over de unieke eigenschappen van polyester.

Wil je ook grote duurzame 3D letters laten maken? Laat het ons weten!

Klik hier om contact op te nemen.