Ze lopen mijn beursstand gewoon voorbij! Nee toch?!

20 september 2017 – Het is weer beurstijd. De aanvragen voor items om een opvallende beursstand te maken vliegen weer binnen bij Blowups. Oké, we hadden ze liever een paar maanden eerder gehad want die tijd hebben we vaak toch echt wel nodig, maar we werken graag mee aan beursstands waar bezoekers niet omheen kunnen. Die origineel zijn, opvallen tussen de andere stands, de bezoeker een beleving geven en een wow-reactie.

Originele items in een beursstand of totaal uniek?

Het kan van alles zijn, van blow ups van uw producten tot bijzondere elementen ter decoratie of met een functie. Van merkbeleving tot productpromotie. Soms kan één wow-item voldoende zijn om de hele beursstand een onderscheidende uitstraling te geven, en soms wordt de hele beursvloer voorzien van unieke elementen die samen weer een prachtig geheel vormen. Of nodigt u uw bezoekers uit om binnen te komen in een enorme blow up van uw product?

Bij Blowups krijgen we de meest vreemde en originele aanvragen binnen. Van art directors bij reclamebureaus, van marketing- en communicatie managers bij bedrijven en van designers bij standbouwers. Zij ontwerpen en schetsen hun ideeën, Blowups denkt mee en bekijkt of het technisch en creatief realiseerbaar is binnen de eisen van omvang, uitstraling, functionaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, gewicht, transport en plaatsing.

Meer inspiratie?

Op de pagina producten vindt u een overzicht van heel veel projecten.

Maakproces

Display Tic Tac. Display design by Joop. Displays made by Blowups.
Het maakproces bij Blowups begint vaak bij de CAD-tekenaars. Zij maken 3D-tekeningen en sturen daarmee de CNC-freesmachine aan.

Vanaf het moment dat de onderdelen gefreesd zijn is het werk van Blowups voornamelijk handmatig vakmanschap. In de werkplaats van Blowups in Heijen werken 24 vakmensen die vormen met de hand kunnen shapen, die alles weten van duurzame constructies, die als geen ander hoogwaardige en 100% natuurgetrouwe objecten van polyester kunnen maken. Daar lopen ook een paar zeer creatieve vakmensen tussen die objecten zodanig kunnen decoreren dat ze echt lijken.

Transport en plaatsing

Display Tic Tac. Display design by Joop. Displays made by Blowups.
Uiteraard houdt Blowups bij het bedenken van de constructie al rekening met het feit dat beurselementen praktisch en veilig vervoerd kunnen worden en snel op te bouwen en af te breken zijn. Is de beurs aan het andere eind van de wereld? Geen probleem. De producten worden door Blowups stevig verpakt in grote kratten. Indien gewenst regelt Blowups zelfs het transport en de plaatsing ter plekke.

We dagen u uit!

Wilt u de volgende beurs echt knallen? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met Blowups. We nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze werkplaats in Heijen. Kunt u meteen kennis maken met al onze vakmensen en met eigen ogen zien met welke passie zij werken.

MAAK NU EEN AFSPRAAK!