Nieuwste projecten

Blowups werkt dagelijks aan grote 3D objecten zoals decorstukken, sculpturen, grote 3D characters, beelden of thematische speeltoestellen, gemaakt van EPS (piepschuim) of purschuim met glasvezelversterkt polyester. 

De afgelopen maanden hebben onze makers aan deze projecten gewerkt:

Een XXL-versie van Kia's nieuwste model de elektrische EV6. 

Na een uitvergroting van de Picanto in 2017 maakten we nu een XL replica van Kia's EV6. We maakten de solid blowup van EPS (piepschuim) met een dikke laag glasvezelversterkt polyester. De vorm hebben we gefreesd met een robotarm.

De grote hardloopschoen voor de NN Marathon in Rotterdam.

Een polyester kunstwerk ter ere van de veerstigste editie van de marathon van Rotterdam. Het originele beeldje is door Blowups gescand en daarna in onze werkplaats vergroot. 

Solid blowup van de Aladdin wonderlamp voor Aladdin de musical. 

Voor de musicalproductie Aladdin een vier meter lange wonderlamp. Een blikvanger bij de entree van het AFAS Circustheater in Scheveningen. 

POS-displays op maat voor Schoonenberg horen.

Oordisplays voor audicien Schoonenberg. POS-displays voor de presentatie van een nieuw ontwikkeld hoortoestel de Phonac Lyric. 

Adam & Eva van Jeremy Deller voor de Stad Kortijk. 

Polyester beelden van Adam & Eva. Het kunstwerk 'The Lovers' is ontwikkeld door kunstenaar Jeremy Deller en speciaal gemaakt voor de triënnale voor actuele kunst Paradise Kortijk. 

Bounce sculptuur van Ruben Sanchez voor Nike. 

Een beweging die bevriest in de ruimte en tijd, als een scène uit de Matrix. The Bounce is een kunstwerk dat ontworpen is door street artist Ruben Sanchez.

Nieuwste projecten
Nieuwste projecten
Nieuwste projecten
Nieuwste projecten
Nieuwste projecten
Nieuwste projecten