In de werkplaats van Blowups zijn ontwerpers en kunstenaars welkom. Ze werken samen met de Blowups vakmensen.

ONTWERPER VERSUS VAKMAN

Maart 2018 – Elke kunstenaar en ontwerper kent het gevoel: de angst om je ontwerp uit handen te geven om daadwerkelijk geproduceerd te worden. Zijn het goede vakmensen? Snappen ze het wel? Maken ze het wel duurzaam? Wordt mijn ontwerp op de best mogelijke manier gemaakt? Houden ze rekening bij de productie met het doel van het uiteindelijke product of object? Voldoet het straks aan alle veiligheidseisen? Wordt het tot in detail perfect afgewerkt? Houden ze zich aan de tijdsplanning? Veel vragen, veel onzekerheid.

Vertrouwen krijg je in onze werkplaats

Alles begint uiteraard bij vertrouwen. Maar dat vertrouwen geef je als kunstenaar en ontwerper niet zomaar, daar wil je wel wat bewijs van zien. Reden voor ons om kunstenaars en ontwerpers die nog nooit met Blowups hebben samengewerkt, uit te nodigen voor een bezoek aan onze werkplaats in Heijen. Daar staat de ontwerper tegenover de vakman. De een met als passie ‘het maken van mooie ontwerpen’, de ander met als passie ‘het maken van mooie producten’. De een met de behoefte iets eigens te maken, de ander met de behoefte iets exact conform ontwerp te maken.

Een rondleiding door de werkplaats geeft onze klanten al binnen een half uur een goed gevoel over de kwaliteit van het werk dat we leveren en de unieke samenvoeging van zoveel verschillende vakdisciplines. En als ze na een paar uurtjes onze werkplaats verlaten, weten ze ook dat bij Blowups geen ontwerpers zitten die een eigen draai aan het ontwerp willen geven, maar stuk voor stuk vaklui die dat ontwerp juist omarmen en beschermen. Vakmensen die net als de ontwerpers graag gewaardeerd worden voor hun werk en het leuk vinden als de ontwerper af en toe naar de vorderingen komt kijken. Veel kunstenaars en ontwerpers zijn bij Blowups kind aan huis.


Vertrouwen krijgen?

Lees alles over:

Of maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze werkplaats!