Over Blow Ups

Missie Blowups

Blowups is in 1990 opgericht door de broers Hub en Roel Rasker. Bij Blowups wordt alles zelf gedaan in de 1.300 m2 grote werkplaats in het Noord-Limburgse Heijen. Met een zeer hecht team van 15 vakmensen, traditionele gereedschappen en geavanceerde machines, worden de mooiste producten gerealiseerd.

De missie van Blowups is het maken van mooie dingen. Ondernemers Hub en Roel vinden dat het leveren van een perfect resultaat, het nakomen van afspraken, het strikt realiseren van deadlines en het plezier in het werk voorop moeten staan. Voor hen, maar ook voor de medewerkers van Blowups.

Capaciteit

Met een productiecapaciteit van 600 uur per week kan Blowups snel werken. Bovendien wordt er in de planning altijd tijd ingepland voor spoedopdrachten. Veel van onze klanten hebben te maken met strikte deadlines, denk aan beurzen, tentoonstellingen, voorstellingen en openingen. Blowups komt afspraken na! Er wordt conform afspraak geleverd.

Alles in één hand

Blowups werkt voor reclamebedrijven, standbouwers, interieurbouwers, kunstenaars, pretparken, recreatieparken, beheerders van openbare ruimtes, architecten, A-merkfabrikanten en ook eindgebruikers uit verschillende bedrijfstakken. Voor industriële toepassingen van polyester wordt samengewerkt met productontwerpers, engineers, bouwers en fabrikanten.

U kunt uw project, van A tot Z uit handen geven aan Blowups. Bij Blowups Reclame Objecten BV worden allerlei 3d objecten gemaakt. De 15 vakmensen en het totale machinepark zijn ingesteld om allerlei objecten te kunnen maken van onder andere polyester, pur, polystyreen, hout, kunststof en metaal. Cad tekenen, cnc frezen, vacuumvormen enz. zijn dagelijkse bezigheden. Met 30 jaar ervaring kan Blowups u als geen ander adviseren ten aanzien van de meest geschikte materialen, de beste fabricage methode en slimme manier van monteren van o.a. uw blow up, displaykunstwerk, prototype of product.

Omdat alles in één hand en onder één dak gebeurt, is het proces helder en zijn de lijnen kort. Blowups levert topkwaliteit en garandeert u dat alle stappen efficiënt, op tijd en tegen de laagst mogelijke kosten voor u worden uitgevoerd. De Blowups specialisten die aan uw project werken blijven ook van A tot Z verantwoordelijk voor uw project. Van productie tot en met het in ontvangst nemen van uw complimenten bij de aflevering.

Branches

Blowups werkt voor grote en kleine klanten in uiteenlopende branches, voor vele al heel veel jaren. 

Producten

Deze diversiteit in branches resulteert in een grote verscheidenheid aan producten waar Blowups dagelijks aan werkt. De meeste producten die Blowups maakt dienen als blikvanger of eyecatcher. Producenten van A-merken laten Blowups vaak enorme vergrotingen maken van hun producten of reclame characters. Deze komen op openbare plaatsen te staan, in etalages, in winkels als point of sale materiaal, ze dienen als loopfiguur, als blikvanger op een display of ze rijden rond op auto’s als autoreclame. Creatieve ontwerpers bij reclamebureaus komen vaak met de origineelste ideeën op de proppen. Deze ideeën realiseren vinden we bij Blowups een geweldige uitdaging.

Kunstenaars krijgen van Blowups alle ruimte. Ze kunnen zelfs in de werkplaats samen met de vakmensen van Blowups werken aan het kunstwerk en gebruik maken van de expertise van het Blowups team. Productontwerpers bij onder andere interieurbouwers, architecten, thema-parken, decorbouwers en standbouwers bedenken prachtige dingen en vinden in Blowups de partner om het te realiseren. 

Productontwerpers, engineers, bouwers en fabrikanten biedt Blowups de mogelijkheid voor de productie in polyester van prototypes en alle mogelijke eindproducten in een enkel stuk of kleine oplage.

Uw project?

Surfend door deze website komt u heel veel varianten van blow ups en 3d objecten tegen. Alles is mogelijk, daag ons maar eens uit!