Onze mensen

Het Blowups team bestaat uit 15 enthousiaste vakmensen. Een hecht team waarin nauwelijks verloop zit.
De meeste zijn al meer dan 5 jaar werkzaam bij Blowups.

Blowups kent een platte hierarchie. De directie is in handen van Roel Rasker. Op zijn bord ligt ook de marketing van Blowups. Samen met zijn broer Hub heeft Roel in 1990 Blowups opgericht.

Door zijn opleiding in vormgeving kan Hub Rasker als creatief directeur uitstekend aansluiting vinden bij wensen en eisen van kunstenaars en creatieve ontwerpers bij bedrijven en reclamebureaus. Hub is dé sparringpartner als het gaat om de beste techniek en materialen om ideeën uit te voeren. Hij maakt de technische tekeningen CAD/CA, houdt rekening met alle mogelijke valkuilen en zorgt er daardoor voor dat het productieproces tot en met het vervoer, montage en plaatsing, zonder problemen en op tijd verlopen.

In de werkplaats gebruiken de ervaren vakmensen van Blowups geavanceerde machines, maar ook traditionele gereedschappen en werkwijzen. De meeste vakmensen zijn geschoold en ervaren in meerdere disciplines, zoals metaalbewerking, houtbewerking, polyester bewerking, spuiten en lakken, beplakken en beletteren, model maken, handshapen en (3d)frezen.

Blowups werkt ook mee aan scholing van nieuwe vakmensen. Als erkend leerbedrijf van de creatieve opleidingen afwerktechnieken en winkelinrichting biedt Blowups leerlingen de kans kennis en ervaring bij Blowups op te doen.

Roel Rasker, directeur Blowups:

“Het feit dat het team dat aan een product heeft gewerkt het product ook mag afleveren en plaatsen, wordt erg gewaardeerd. Leuk voor onze klanten om de makers te spreken en leuk voor onze medewerkers om alle eer zelf in ontvangst te nemen.”

Roel Rasker
Functie: Algemeen directeur en eigenaar
Opleiding: MTS Nijmegen
Skills: Planning - Delegeren
Passie: Powered paragliding

Zou graag een blowup willen maken van: 3D hoofd van historisch figuur 10 meter hoog

Hub Rasker Blowups Heijen
Hub Rasker
Functie: Creatief directeur en eigenaar
Opleiding: MTS Sint Lucas Boxtel
Skills: Creatief - AutoCAD
Passie: Drummen

Zou graag een blowup willen maken van: een Fender Stratocaster electrische gitaar in XXXL formaat