Speciaal transport

Blowups beschikt over een eigen wagenpark. Deze bestaat onder andere uit een kleine vrachtwagen met laadklep, een grote bus, een speciaal verlaagde aanhanger en diverse grote aanhangers.

In de voorbereiding wordt bij hele grote blow ups, grote kunstwerken, grote 3d objecten en grote characters al rekening gehouden met de locatie waar de objecten naar toe moeten en de manier waarop ze vervoerd kunnen worden. Een van onze bedrijfshallen beschikt over een zeer grote deur. Hierdoor kunnen wij in geconditioneerde omstandigheden grote objecten maken uit één stuk, maar soms zijn ze nog groter en maken we er delen van. Deze worden dan eenmaal ter plekke aan elkaar gemonteerd. Aan de lengte of de breedte van uw object zit dus geen limiet!

Transport van onze objecten verzorgen wij tot 6,5 meter(!) breed door binnen en buitenland. Ook het verplaatsen van 360 cm hoge objecten is geen enkel probleem omdat we beschikken over een extreem lage aanhangwagen.

Voor speciaal transport en bijzonder vervoer ’s nachts kan de service van Blowups worden ingeschakeld. Daarvoor schakelen we vaste gespecialiseerde transporteurs in, regelen en volgen de juiste verkeersprocedures en zetten transportbegeleiding in. En de makers van uw object gaan mee! Als geen ander kennen zij uw object. Zij zien er helemaal op toe dat uw object onbeschadigd en veilig op de locatie aankomt.