Coool Gaming by Kiddieland. Een concept voor fun en plezier in winkelcentra en op vliegvelden. Spelen voor de oudere jeugd. Blowups dacht mee over de constructie van diverse modules binnen het Coool Gaming concept en produceerde de onderdelen in de Blowups werkplaats in Heijen.

Sinttijd Speeltijd

Zaterdag komt de goedheiligman weer in Nederland aan. Spannende tijden voor de kinderen en de drukste periode van het jaar in menig winkelcentra. Om het winkelen voor de ouders wat makkelijker te maken en voor de jeugd leuker, schenken steeds meer winkelcentra aandacht aan vermaak ter plekke. Kindvriendelijke winkelcentra erkennen de aantrekkingskracht van dit vermaak dat zich al lang niet meer beperkt tot een paar muntjes apparaten. Onze opdrachtgevers maken er een bijzondere beleving van, Blowups werkt er aan mee!

Kiddieland

Kiddieland ontwikkelt, bouwt en onderhoudt entertainment concepten voor winkelcentra en vliegvelden. Paul Hutten, directeur Kiddieland: “Wij creëren fun: een kindvriendelijke en vrolijke sfeer. Onze concepten veranderen een normale winkelervaring in een bijzondere beleving.”

Al vele jaren is Blowups voor Kiddieland dé leverancier van diverse modules waarmee de flexibele concepten kunnen worden opgebouwd. Blowups denkt met Kiddieland mee over slimme oplossingen bij de productie ten aanzien van de constructie, de duurzaamheid, de molestbestendigheid en de veiligheid. Zo moeten de componenten tegen een stootje kunnen en zijn de eisen qua brandveiligheid op deze locaties hoog. De componenten worden in de werkplaats van Blowups in Heijen geproduceerd, klik hier.

Nieuw concept: Coool! Gaming by Kiddieland

 

Paul Hutten: “Onlangs hebben we aan ons programma een nieuw concept toegevoegd waarvoor we uiteraard weer het vakmanschap van Blowups hebben ingeschakeld. ‘Coool! Gaming by Kiddieland’ is een concept voor de wat oudere jeugd. Dit concept is inmiddels in twee winkelcentra in Duitsland, Hanau en Keulen, geplaatst. De komende tijd hopen we dit concept ook in andere landen, waaronder Nederland, uit te rollen. Dan krijgen ze het druk bij Blowups!”

Klik hier voor meer informatie over het Coool Gaming concept van Kiddieland.

Winkelcentrum Arena Den Bosch

Een mooi voorbeeld van een winkelcentrum met fun en beleving voor kinderen is Winkelcentrum Arena in Den Bosch. Voor dit winkelcentrum ontwierp en produceerde Blowups een groot speelobject in de vormen van het keramiek dat bij de bouw van het betreffende winkelcentrum werd opgegraven.

Bekijk het Arena project hier.