Thematisch polyester speeltoestel. Blowups ontwierp voor Bartimeus een speeloog dat bestaat uit een oogbol met de iris, (doorzichtige) pupil en een polyester glijbaan die symbool staat voor de bloedvaten die naar het oog lopen. Het speeloog heeft een diameter van 2000 mm en een hoogte van 1600 mm, het 3d-object is demontabel gemaakt zodat het toestel inpandig te verplaatsen is.

Speeltoestellen op maat. Gave designs voor kids!

Glasvezelversterkt polyester geeft ons de vrijheid om allerlei vormen te maken en daarmee unieke speeltoestellen op maat te creëren. Of het nou is om de fantasie van kinderen te prikkelen, om ze iets bij te brengen of simpelweg om spelen te stimuleren, er worden prachtige speelobjecten bedacht. We zetten verschillende op maat gemaakte speeltoestellen op een rijtje.

Blowups maakt polyester speeltoestellen op maat. De meest gave designs voor kids!

Speeltoestel: Het Groot Vriendelijk Oog
Opdrachtgever: Bartiméus
Een polyester speeltoestel met een educatief doel: kinderen op de oogpoli iets bijbrengen over de anatomie van het oog.
Productiemethode: de grote oogbol is malmatig vervaardigd van glasvezelversterkt polyester. De voetjes, het trapje en de polyester glijbaan zijn gevormd uit purschuim en vervolgens bedekt met glasvezelversterkt polyester. De grote pupil is gemaakt van polycarbonaat. Lees hier meer.

Blowups maakt polyester speeltoestellen op maat. De meest gave designs voor kids!

Speeltoestel: Speelmol
Opdrachtgever: Bureau RIS
In Het Loetbos kom je zomaar oog in oog te staan met deze vrolijke grote mol! Het grote op maat gemaakte klim-en klauterobject is onderdeel van een speelroute.
Productiemethode: het object is gevormd uit purschuim. De mol is in delen gefreesd, opgebouwd en met de hand bijgeschaafd. Het purschuim is vervolgens met verschillende lagen polyester bewerkt, dit vormt een harde schil zodat de mol jarenlang geschikt is als speeltoestel. Lees hier meer.

Blowups maakt polyester speeltoestellen op maat. De meest gave designs voor kids!

Speeltoestel: PETS Schiphol
Opdrachtgever: Florentijn Hofman
Een warm welkom of nog even knuffelen voordat je een spannende reis gaat maken. Kinderen op Schiphol kunnen spelen met een immens grote kat en hond.
Productiemethode: purschuim is gebruikt als basismateriaal om de grote hond en kat te vormen en vervolgens is dit bedekt met enkele lagen glasvezelversterkt polyester. Een stoffeerder heeft een knuffelbare vacht aangebracht op het speeltoestel. Lees hier meer.

Blowups maakt polyester speeltoestellen op maat. De meest gave designs voor kids!

Speeltoestel: Het UNO Speelkwartier
Opdrachtgever: Jos Kluwen
UNO is een speeltoestel met een maatschappelijk doel: het stimuleert het samen spelen en probeert eenzaamheid onder kinderen op deze manier tegen te gaan.
Productiemethode: het toestel is gemaakt van een basis van houtbouw. Voor duurzaam gebruik zijn de houten delen met glasvezelversterkt polyester bewerkt. De speltechniek is i.s.m. de opdrachtgever geïmplementeerd. Lees hier meer.

Ook een groot speeltoestel op maat laten maken? Klik hier om contact op te nemen.