Artis giraffe glijbaan

Deze speeltoestellen worden wel 100 jaar!

Dat geldt overigens voor alle polyester objecten die bij Blowups in Heijen worden gemaakt, niet alleen voor onze polyester speeltoestellen. De constructie en de verschillende lagen glasvezelversterkt polyester zorgen voor een zeer lange levensduur. En ook de topcoating kent meerdere lagen en is verricht met de beste kwaliteit lakken.
speeltoestellen bijzonder Blowups

Bijna geen onderhoud

Polyester kunstobjecten waar niemand op speelt verdienen na zeer vele jaren misschien een frisse nieuwe coatlaag omdat de kleuren door de zon mogelijk wat doffer zijn geworden, dat is het enige. Bij speeltoestellen die intensief worden gebruikt ligt dat iets anders. De topcoat van een polyester glijbaan in een speeltuin met zand heeft van het vele glijden uiteraard wat meer te lijden. Maar ook een dergelijk speeltoestel gaat eeuwig mee als er gemiddeld om de vijf jaar even een nieuwe topcoat wordt aangebracht ter bescherming van de polyesterlagen eronder. Die topcoat kan door de Blowups vakmensen worden hernieuwd.

 

Zwembad Objecten - Voor Resort Walensee in Zwitserland maakte Blowups een schildpad als zwembadspeeltoestel.

Polyester kent alleen maar voordelen

Zo kennen polyester speeltoestellen ten opzichte van speeltoestellen van hout of staal nog meer voordelen buiten de levensduur om. Het belangrijkste verschil is wel de vrije vorm. Met polyester kunnen speeltoestellen in allerlei vormen en maten worden gemaakt. Zo kan bijvoorbeeld een speeltuin, een park, een attractiepark of een winkelcentrum de eigen identiteit versterken met de vorm van het speelobject.

 

Speelobjecten en A-merk displays voor in winkelcentra

 

Speelobjecten en A-merk displays voor in winkelcentra

 

Meer voorbeelden. zien? Klik hier.

Wilt u referenties van speelobjecten die al heel veel jaren buiten staan? Neem dan contact met ons op of plan direct een bezoek aan onze werkplaats in Heijen. Daar werken 24 vakmensen aan allerlei bijzondere polyester objecten.