De grote Letter V van Veronica werd door Blowups in opdracht van Active Studios gemaakt en gebruikt als decor in de tv commercial van Giel Beelen ter promotie van zijn komst naar Veronica en zijn programma.

Voor Giel Beelen van Blowups

Heijen, januari 2018

Hoi Giel,

Ter promotie van je overstap naar Radio Veronica mochten we van Active Studios, jullie videoproducent, een grote driedimensionale V voor je maken. Dergelijke grote letters maken we hier bij Blowups wel vaker, maar niet altijd voor zo’n beroemdheid als jij. Dat we dan ons werk ook nog regelmatig in jouw commercial op tv terugzien, dat vinden we wel bijzonder. Die V staat je goed Giel!

Trouwens ook leuk om te zien hoe die commercial is opgenomen. Als makers zijn we bijzonder geïnteresseerd in het werk van andere ‘makers’, al helemaal als we zelf aan een onderdeel daarvan hebben meegewerkt.

Een aantal makers van het Blowups team wilde wel even voor de camera om jou een ‘VANTASTISCH’ jaar te wensen Giel. Daarom hebben we wat gesleuteld aan de film van Active Studios over het maken van je tv commercial en er, speciaal voor jou, een ‘Voor Giel Beelen van Blowups’ film van gemaakt. Een film die we met trots ook delen met onze eigen fanclub.

 

Succes Giel en graag Tot Morgen.

Team Blowups

 

Lees hier meer over de productie van de V.