Productvergroting voor productlancering op beurs. Voor de lancering van een nieuw product schakelde Flamco Group Blowups in, wij maakten een productvergroting van de XStream. Een opzichzelfstaand object, een uitvergrote kopie van het origineel, waarmee Flamco de aandacht van de beursbezoeker trekt. Het beursobject werd 1,5 meter hoog en is eerst vanuit een 3D-tekening in delen gefreesd. Daarna zijn de pur delen samengesteld en vervolgens met glasvezelversterkt polyester bedekt. Het 3D-object werd gecoat in de kleuren zwart, rood en messing en is daarna beletterd met het logo. De blowup is van binnenuit verzwaard en gemonteerd op een stalen voetplaat.De productvergroting van de XStream was te zien bij de beursstand van Flamco, Meibes en Simplex tijdens de ISH beurs in Frankfurt.

XStream, extreem groot bij productlancering op beurs

De lancering van een nieuw product moet je in één keer goed doen. Dat dacht Flamco Group ook toen ze bij Blowups aanklopten voor de productvergroting van de XStream.

Flamco ontwikkelde een nieuwe lucht- en vuilafscheider voor CV’s en lanceerde deze tijdens de ISH beurs in de Messe Frankfurt. In het standontwerp voor deze beurspresentatie mocht een blikvanger van de XStream natuurlijk niet ontbreken. Speciaal voor de première werd de beursstand aangekleed met een groot showmodel van het nieuwe product.

Voor de lancering van een nieuw product schakelde Flamco Group Blowups in, wij maakten een productvergroting van de XStream.

Blowups vervaardigde het 1,5 meter hoge object vanuit een 3D-tekening. De XStream werd in delen gefreesd, samengesteld en vervolgens met glasvezelversterkt polyester bedekt. Het object werd daarna gecoat en beletterd met het logo. Het grote showmodel staat op een stalen voetplaat en is van binnenuit met grind verzwaard.

Voor de lancering van een nieuw product schakelde Flamco Group Blowups in, wij maakten een productvergroting van de XStream.

Klik hier voor meer foto’s van het maakproces.

Flamco over de XStream:
“Het verwijderen van lucht en vuil is essentieel voor een goed en efficiënt werkende c.v.-installatie. Met onze nieuwe generatie lucht- en vuilafscheiders zetten we hierin een grote stap voorwaarts. Met een fors lager energieverbruik, een hoger rendement en een langere levensduur van c.v.-installaties, kunnen we de prestaties van Flamco XStream lucht- en vuilafscheiders met een gerust hart extreem noemen.”

 

Misschien vind je dit ook interessant: