Aqua Drolics neemt Blowups over

Woensdag 29 juni 2022

Aqua Drolics zal op 1 juli 2022 het bedrijf BlowUps overnemen. Aqua Drolics is een grote speler in de Leisure Branche op het gebied van polyester water speelproducten voor kinderzwembaden. Met de overname van BlowUps willen beide bedrijven hun krachten bundelen om hun beider positie in de branche verder uit te bouwen.  

Blowups, opgericht in 1990, is gevestigd in Heijen en realiseert dagelijks met een team van 16 vakmensen de meest uiteenlopende 3D producten. Dat zijn maatwerk blowups, zoals reclame characters, speeltoestellen, kunstwerken, interieurobjecten, industriële polyester producten, etc. Het bedrijf beschikt over prachtige recensies in zowel Nederland als in het buitenland.

Roel Rasker heeft het bedrijf ruim 30 jaar geleden opgericht samen met zijn broer Hub en van hun hobby een goedlopend bedrijf weten te maken. Nu zullen zij het stokje overdragen aan Eric de Graauw, de Managing Director van Aqua Drolics. Eric de Graauw gelooft  in het succes van Blowups. “De beide bedrijven zullen zich door de synergiën verder kunnen ontwikkelen. Hierdoor zullen wij de klanten van beide bedrijven nog beter kunnen bedienen. Blowups heeft een uitstekende reputatie en ik ben ervan overtuigd dat het bedrijf een belangrijke aanvulling zal zijn op Aqua Drolics.” Roel Rasker voegt toe: ”We opereren in verschillende markten maar zijn productietechnisch een krachtige combinatie van jarenlange kennis en kunde. De missie om mooie dingen te maken blijft. Tussen Blowups en Aqua Drolics bestaat een mooie samenwerking en ik heb dan ook veel vertrouwen in de toekomst van beide bedrijven.”

Voor meer informatie over Aqua Drolics:

aquadrolics.com 

Terug naar nieuwsoverzicht