Bedrijfsprofiel

Producten

Deze diversiteit in branches resulteert in een grote verscheidenheid aan producten waar Blowups dagelijks aan werkt. De meeste producten die Blowups maakt dienen als blikvanger of eyecatcher. Producenten van A-merken laten Blowups vaak enorme vergrotingen maken van hun producten of reclame characters. Deze komen op openbare plaatsen te staan, in etalages, in winkels als point of sale materiaal, ze dienen als loopfiguur, als blikvanger op een display of ze rijden rond op auto’s als autoreclame. Creatieve ontwerpers bij reclamebureaus komen vaak met de origineelste ideeën op de proppen. Deze ideeën realiseren vinden we bij Blowups een geweldige uitdaging.

Kunstenaars krijgen van Blowups alle ruimte. Ze kunnen zelfs in de werkplaats samen met de vakmensen van Blowups werken aan het kunstwerk en gebruik maken van de expertise van het Blowups team. Productontwerpers bij onder andere interieurbouwers, architecten, thema-parken, decorbouwers en standbouwers bedenken prachtige dingen en vinden in Blowups de partner om het te realiseren. 

Productontwerpers, engineers, bouwers en fabrikanten biedt Blowups de mogelijkheid voor de productie in polyester van prototypes en alle mogelijke eindproducten in een enkel stuk of kleine oplage.

Branches

Blowups werkt voor grote en kleine klanten in uiteenlopende branches, voor vele al heel veel jaren. 

Groot polyester sculptuur naar ontwerp kunstenaar Jeremy Deller.
Grote pijl voor Visit Brabant
Bedrijfsprofiel