48 rechterhanden maken mooie dingen

Woensdag 11 januari 2017

Wilt u ze leren kennen?

De 24 ervaren vakmensen van Blowups hebben stuk voor stuk twee rechterhanden. Ze werken op traditionele wijze met traditionele gereedschappen en geavanceerde machines. Ze hebben één gezamenlijke passie: MOOIE DINGEN MAKEN. Van grote blowups van producten, ingewikkelde kunstwerken, bijzondere 3d objecten, speelobjecten en meer.

Voor wie?

Productfabrikanten, kunstenaars, winkelketens, productontwerpers, standbouwers, decorbouwers, reclamebureaus, architecten, pretparken, musea, … ze weten voor unieke objecten, van 1 stuks tot en met grote oplagen, de weg naar het Noord-Limburgse Heijen te vinden. De objecten zijn vaak ingewikkeld en groot. Om ze uit te kunnen voeren is veel vakmanschap nodig op verschillende disciplines én ervaring.

Vakdisciplines 

Blowups maakt de objecten van verschillende materialen. Soms is hout de beste oplossing, soms metaal en soms polyester, of een combinatie van verschillende materialen.

 

Lees hier mee over de specifieke disciplines bij Blowups!  

Zelf doen in eigen huis

‘Zelf doen’ staat bij Blowups hoog in het vaandel. Creatief directeur Hub Rasker: “Door alles in eigen huis te doen houden we niet alleen de kwaliteit totaal in eigen hand, we kennen ook alle valkuilen op elke discipline. Tenslotte doen we het ook al 25 jaar. We kunnen klanten prima adviseren ten aanzien van de werkwijze, het materiaal en de beste productiemethode. We weten waar we aan beginnen en hebben het gehele werkproces van begin tot einde goed doordacht. Door deze manier van werken vergeten we niets en voorkomen we fouten die later moeilijk te herstellen zijn. Voor klanten werkt zo’n ‘one stop shopping’ concept ook erg prettig. Ze vinden het ook leuk om langs te komen in Heijen om de vorderingen van hun project te bekijken.” Wilt u een kijkje nemen in Heijen? U bent van harte welkom, bel even voor een afspraak!

Terug naar nieuwsoverzicht