De kunst van complexe artistieke vormen

Zaterdag 25 februari 2017

Kunstenaars creëren regelmatig bijzondere ontwerpen. Ingewikkelde artistieke vormen die door vorm of omvang erg lastig te maken zijn. In die gevallen doet de kunstenaar een beroep op het vakmanschap van het Blowups team. Bekende Nederlandse kunstenaars, beroemde internationale kunstenaars, ze zijn regelmatig in de werkplaats van Blowups te vinden. Daar schakelen ze de ervaring, kennis van Blowups in om het ontwerp daadwerkelijk te realiseren. Blowups adviseert kunstenaars op alle fronten, denk aan de constructie, het materiaal, de brandveiligheid, het molestproof maken, de beste afwerking, de opbouw en manier van transport bij grote objecten en meer. Blowups realiseert zich als geen ander dat een kunstenaar in zijn denkproces ‘vrij’ moet zijn van eventuele issues bij de uitvoering. Steeds meer kunstenaars kiezen om die reden voor een splitsing tussen ontwerp en uitvoering. Blowups mensen begrijpen kunstenaars en hun uitdrukkelijke wens om het ontwerp exact uit te voeren.

Kunstenaar Nick Ervinck over Blowups 

Nick Ervinck: “Mijn kunstwerken zijn vaak ingewikkeld en groot. Om ze uit te kunnen voeren is veel vakmanschap nodig op verschillende disciplines én ervaring. Blowups is mijn partner in deze. Ik ken geen ander bedrijf dat zo correct en divers is als Blowups. Zij durven en kunnen het aan om mijn ontwerpen nauwkeurig uit te voeren. De kwaliteit is zeer hoogwaardig en het kan allemaal binnen een kort tijdsbestek en volgens planning. Ook het speciale transport dat vaak voor mijn kunstwerken moet worden ingezet, wordt helemaal door Blowups geregeld. Zo ook de montage en plaatsing ter plekke. Dankzij Blowups kan ik me helemaal concentreren op mijn eigen creatieve proces.”  

Ook een complexe vorm in gedachte? Kom eens praten met Blowups en maak kennis met onze vakmensen in de werkplaats. Neemt u contact met ons op?

Terug naar nieuwsoverzicht

Blowups vakmensen realiseren ingewikkelde artistieke vormen vanaf het ontwerp van de kunstenaar.