De projecten van 2020

Maandag 21 december 2020

Terwijl de wereld op zijn kop stond, draaide onze werkplaats gelukkig aardig door. Een greep uit al het moois dat we dit jaar mochten maken:

Groenten & fruit – Jumbo Blowups van grote groenten en fruit in opdracht van Jumbo Supermarkten. Lees meer.   

Messing balie – Creative Valley Het tweede ‘gouden ei’ dat we voor Creative Valley mochten maken. Een bijzonder interieurobject met een mooie messing afwerking. Lees meer.  

Fotoalbums – Het Fries Scheepvaart Museum  Twee vergrotingen van een oud fotoalbum, voor een nieuwe tentoonstelling in Het Fries Scheepvaart Museum. Lees meer.  

3D puzzel – EO Een 3D puzzel in de vorm van een groot oog voor een spelonderdeel van De Smerige Quiz. Lees meer.  

Anatomisch model – Bartiméus Voor Bartiméus maakten we ook een groot oog. Een uitvergroting van een anatomisch model om kinderen iets uit te leggen over de werking van het oog. Lees meer.  

Kerstverlichting – Atelier 81 Kerstverlichting met een knipoog naar Paul McCarthy’s Santa Claus. In opdracht van Atelier 81 maakten we grote translucente kerstbellen en kerstbomen. Lees meer.  

Mascotte – Saints & Stars Een van de absolute hoogtepunten dit jaar, het polygoon beeld voor sportschool Saints & Stars. Lees meer.

Rolschaatsen – Plopsaland Voor de attractie K3 Roller Coaster maakten we weer een paar grote K3 rolschaatsen. Lees meer.  

De Snip – Broos Sinds kort prijk een nieuw kunstwerk op het dak van een Utrechtse P+R.  In opdracht van kunstenaarsduo Broos maakten wij een levensechte snip na. De vogel werd maar liefst 3 meter hoog. Lees meer.

Stierenkop – Kloosterboer Decor Een decoratieve stierenkop voor aan de muur bij een restaurant. Lees meer.  

Vogelhuis – Stichting ter Verfraaiing van de Wereld Vreemde Vogels in Amsterdam. Het grote vogelhuis is een Monument voor Verdraagzaamheid en is een uitvergroting van een bestaand werk van kunstenaar Fredie Beckmans. Lees meer.  

Vriendschapsbank – Leonie Martine Janssen Een speelmeubel dat kinderen helpt om nieuwe vriendjes te maken. Leonie Janssen bedacht het werk en wij voerden uit. Lees meer.  

Schuimrollers – DOT Power Mockups voor DOT Power. Een uitvergroting van bestaande producten. Lees meer.  

Logowand – EURORENT Vers uit de werkplaats, een logowand voor het Belgische verhuurbedrijf EURORENT. Lees meer.

Terug naar nieuwsoverzicht

Terwijl de wereld op zijn kop stond, draaide onze werkplaats gelukkig aardig door. Een greep uit al het moois dat we dit jaar mochten maken:
Solid blowups voor Jumbo, grote groenten & fruit.
Grote balie met een metaalfinish.
Vergroting van twee fotoboeken.
3D puzzel in de vorm van twee ogen.
Decoratie object, stierenkop met metaalfinish.
Solid blowups van rolschaatsen.
Groot anatomisch model van een oog.
Grote kerstverlichting van translucent polyester.
Grote groenten en fruit voor Jumbo Supermarkten
Kunstwerk op P+R in Utrecht.
Rups voor attractiepark in Duitsland.
Vriendschapsbank, speelmeubel voor op schoolplein.
Groot polyester beeld van een Snip.