GEVELRECLAME? GEBRUIK DIE MERKKRACHT!

Zaterdag 09 juli 2016

Op heel veel bedrijfs- en winkelpanden is de gevelreclame een ondergeschoven kindje. We zien het dagelijks… mooi pand dat de profilering van het bedrijf uit moet stralen, veel inspanning om klanten en relaties aan te trekken of de juiste indruk te maken, maar geen passende gevelreclame die deze indruk met kracht ondersteunt.

Blowups adviseert, ontwerp, produceert én plaatst opvallende 3D gevelreclame door heel Nederland en daarbuiten. Als geen ander weet Blowups hoe gevelreclame niet alleen mooi en passend bij het straatbeeld en uw profilering kan zijn, maar ook een krachtig en opvallend item kan worden. Een item dat passanten bij blijft. Hiervoor wordt alles uit de kast gehaald, van traditioneel vakmanschap tot en met de nieuwste innovatieve technieken voor bijvoorbeeld beweging, interactie, lichteffect en digitale delen.

Oké, gevelreclame is vooral in de binnensteden vaak aan regels gebonden. Maar ook met de beperking van afmetingen en materialen kan het toch opvallend en zeer krachtig worden.

3D gevelreclame is al ruim 25 jaar een specialisatie van Blowups. Hoe opvallender en lastiger, des te liever we het maken. Unieke gevelreclame waar over gesproken wordt en welke vaak worden benoemd als referentie om een pand te vinden.

Zo hangt de eerste gevelreclame van Blowups al meer dan 25 jaar aan de gevel van de Gennepse kaasboer, prijkt het logo van Jakom in 3d aan het nieuwe pand en opende VDB Autoservice onlangs zijn nieuwe locatie met een 3D logo waar niemand aan voorbij zal rijden.

Gevelreclame Het Kaashuis. Gemaakt door Blowups in 1991. Deze opvallende kaas hangt nog steeds aan de gevel van Het Kaashuis.

Het zijn slechts voorbeelden en er kan zoveel meer! Naast dat uw gevelreclame op moet vallen, zorgt Blowups er ook voor dat het zeer duurzaam wordt gemaakt zodat het heel veel jaren zijn krachtige uitstraling behoudt. Is uw pand ook toe aan wat meer merkkracht? Laat ons eens even meedenken!

Terug naar nieuwsoverzicht

Gevelreclame van VDB Autoservice in Oeffelt. Blowups maakt bijzondere gevelreclame. Met unieke 3d objecten of 3d letters.