Hand shaped props voor online films Zilveren Kruis

Woensdag 23 november 2016

Props van Blowups schitteren in filmpjes Zilveren Kruis

Creatieve geesten bij reclamebureau Greenberry bedachten ‘2017’ filmpjes voor Zilveren Kruis die uiting geven aan de merkbelofte van Zilveren Kruis: Raad en Daad. Ze schakelden Blowups in voor de props. De filmpjes, waarin de props een prominente rol spelen, gingen deze week live op diverse social media kanalen zoals Facebook en YouTube. 

Creatieve medewerkers bij Blowups vormden uit de hand, zonder tekeningen of 3D technieken, drie props uit PUR schuim: een koffer, een speenfles en een sneaker. De props werden voorzien van glasvezelversterkt polyester waarna ze in de gewenste kleur werden gecoat in de spuiterij van Blowups. Na droging werden de props gedecoreerd. Blowups vervaardigde tevens de woorden 'Raad en Daad'. Deze werden gefreesd uit 18 mm geschuimd PVC. De zwevende letters zijn middels een stafje verbonden. De letters zijn afgewerkt en gespoten in de gewenste kleur. 

Terug naar nieuwsoverzicht

Props voor online filmpjes Zilveren Kruis Raad en Daad. In opdracht van Greenberry gemaakt. Hand shaped props gemaakt door Blowups vakmensen.