Nieuws april 2014

Dinsdag 01 april 2014

Blowup golfbal

Pitch&Putt heeft ons gevraagd om een aantal golfballen te maken. Twee hiervan zijn gemonteerd op de nieuwe fiat 500. Het origineel is door ons cnc gefreesd. Daarna hebben wij een mal gemaakt. De golfballen zijn licht in gewicht en makkelijk te demonteren. Ook hebben wij het ontwerpen van de autobelettering en het beplakken van zowel de auto's als de golfballen verzorgd.  

Spoedopdracht blowup stekker

Deze gigantische stekker is door ons binnen 3 dagen gemaakt voor netbeheerder Liander. Doordat wij alle werkzaamheden in eigen huis uitvoeren kunnen wij ook in spoedgevallen snel leveren.  

Sponsorproject The Dog Parade

In samenwerking met de limburgse kunstenaar Richard Smeets ( midden op de foto ) zijn we bezig aan een kunstobject voor de dogparade. Naast andere Bulldog sculpturen wordt  deze dog tentoongesteld en later geveild. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede van stichting Energy4all. Deze stichting zamelt geld in om het onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekten  te financieren. Blowups sponsort dit project met mankracht en materialen. Meer info op www.thedogparade.com  

Zomerse showtrailer

De zomer komt er aan. Wilt u uw product nog promoten op het strand, in de stad of bij een evenement? Dan kunnen wij voor u een opvallende showtrailer maken. Informeer naar de mogelijkheden.

  

Terug naar nieuwsoverzicht

Golfbal als autodakreclame.
Een productvergroting van een stekker voor Liander
Blowups in samenwerking met kunstenaar Richard Smeets
Milner kaas aanhanger