Nieuws maart 2013

Vrijdag 01 maart 2013

Blowup Griekse vaas

In opdracht van Hypsos maakten wij een 3,5 meter hoge Griekse vaas. Vanuit de binnenzijde van de vaas werden er bewegende beelden door de vaas geprojecteerd. In combinatie met het decoratieve schilderwerk geeft dit een fraai effect. Deze vaas heeft in London gestaan tijdens de Olympische Spelen.  

Start CIRBUATS kunstwerk

Deze maand zijn we begonnen met een enorm groot kunstwerk van de Belgische Kunstenaar Nick Ervinck. Dit is met een hoogte van 15 meter, een breedte van 8,5 meter en een diepte van ca 9 meter  tot nu toe het grootste kunstobject wat ooit door ons gemaakt is. In April wordt het kunstwerk met vier diepladers naar Gent ( België) getransporteerd alwaar het op zijn plaats gehesen zal worden. Meer informatie over Nick Ervinck vindt u op www.nickervinck.com

Technische ontwikkelingen

Op technisch vlak zijn er ook de nodige ontwikkelingen. Blowups beschikt tegenwoordig over een halfautomatische vacuüm vorm machine voor oplages en transparante toepassingen. Ook is het ons gelukt om in samenwerking met onze polyesterleverancier een polyester te ontwikkelen welke voldoet aan de hoge brandklasse B S1 D0. Dit is voornamelijk voor toepassingen waar extreme eisen gesteld worden aan het brandgedrag van polyester.

Terug naar nieuwsoverzicht

Olympic vase gemaakt in opdracht van Hypsos.
Olympic vase in opdracht van Hypsos.
Digitaal model CIRBUATS Nick Ervinck