Nieuws Oktober 2012

Maandag 01 oktober 2012

Updates uit onze werkplaats in Heijen

Uit onze werkplaats rollen wekelijks de mooiste blowups, kunstobjecten en speelobjecten. Regelmatig ontvangt u voortaan van ons een selectie van de door ons gemaakte producten.  

OLNETOP Kunstwerk van Nick Ervinck

OLNETOP is een 8 meter hoog kunstwerk van de Belgische kunstenaar Nick Ervinck. Blowups maakte de staalconstructie en nam de verdere afwerking en installatie voor haar rekening. Het kunstwerk is door ons geplaatst in de duinen van Oostende.   

Maatwerk meubilair voor luchthaven Schiphol

Voor luchthaven Schiphol maakten we een aantal polyester bankjes in de vorm van een vliegtuig. Het ontwerp is afkomstig van ontwerpbureau Tjep uit Amsterdam. De perfect symetrische vorm is eerst gefreesd op onze 3D freesmachine. Hierna zijn middels maltechnieken een aantal bankjes gemaakt, voorzien van interne LED verlichting. De bankjes zijn geheel uitgevoerd in brandklasse B1.  

Characters op Changi Airport in Singapore

Vanaf een bankje op Changi Airport in Singapore lachen Red en Yellow u toe. Samen met Miss Green en Blue zijn ze opvallende aandachttrekkers voor de nieuwe M&M's shop. De Combinatie van Factoren tekende voor het ontwerp. Blowups vervaardigde de characters. 

Terug naar nieuwsoverzicht

Kunstobject OLNETOP. Een groot polyester kunstwerk in opdracht van kunstenaar Nick Ervinck.
Vliegtuigbank Schiphol.
3D characters M&M's