foto Design By Joop Tic Tac display
Project

Design By Joop Tic Tac display

Datum04-11-2015
KlantDesign by Joop

2017: Het succes van de Tic Tac displays zet door. Ook in 2017 werd menig display door Blowups gemaakt.

Najaar 2016: Displays Tic Tac gaan de wereld over.

Na de succesvolle introductie van Tic Tac displays in november 2015 ontving Blowups van Design By Joop in de zomer van 2016 de opdracht de displays in grote aantallen te produceren. Zelfs het Blowups team werd er voor opgeschaald. Puur vakmanschap verweven met nieuwe technieken.

November 2015: International branding met Tic Tac display Voor www.designbyjoop.com maakte Blowups een display voor Tic Tac. De display maakt onderdeel uit van de internationale branding van Tic Tac en zal worden ingezet op grote vliegvelden en stations in wereldsteden.

Met meer dan 30 jaar ervaring in designing displays in internationale travel retail en lokale stores, werkt Joop voor wereldwijde A-merken waar een hoge brandklasse is gewenst.

De Tic Tac displays werden bij Blowups in Heijen vakkundig gemaakt. Het gehele traject van prototyping tot en met eindproduct was in handen van Blowups. Bij de productie werden onderdelen 3d gefreesd en met mal technieken ontwikkeld. De display is verzwaard en met polyester en een strakke lak afgewerkt. Bij de gehele productie komt veel handmatig vakmanschap kijken.

Project in gedachten?
Nieuwsbrief
Dank je voor je aanmelding!
We konden u niet inschrijven. Probeer het nog eens.
Follow Blowups