Highlights 2019

Woensdag 18 december 2019

Het jaar van de decoratietechnieken. We decoreerden prachtige objecten met imitatiemetaal, maakten de kunst van het bezanden meester, creëerden een gigantische houtimitatie en imiteerden stof van een morph suit. In 2019 mochten we mooie dingen maken.

De highlights hebben we op een rijtje gezet:

Wij wensen je fijne dagen en een goed 2020!

P.s. van 24 december tot 6 januari zijn we gesloten.

Polyester meubel met messing finish, receptie balie voor Creative Valley Utrecht. Het Utrechtse VOID Interieurarchitectuur leverde het 3D-ontwerp van het meubel aan, vervolgens is het bestand klaargemaakt voor de frees. Het polyester meubel is opgebouwd uit verschillende delen pur schuim en daarna kreeg de balie een schil van glasvezelversterkt polyester. Het oppervlakte van de balie is spiegelglad geschuurd en vervolgens afgewerkt met een messing coating. Voor een glanzend en spiegel effect is de coating gepolijst. De coating bevat metaalpoeder en behoud daardoor alle eigenschappen van de metaalsoort.

Replica winnende zandsculptuur EK Zandsculpturen Zandvoort. Het kunstwerk is gescand, de bestanden zijn bewerkt en vervolgens heeft Blowups een polyester kopie van het beeld gemaakt.

Polyester logo met een speciale metaalfinish. Gemaakt voor EDGE Technologies.

Een handstand in NEMO, een polyester kunstwerk voor NEMO's nieuwe tentoonstelling Humania. Het grote polyester beeld werd ontworpen door kunstenaar Florentijn Hofman en gemaakt door Blowups Reclameobjecten in Heijen. 

Terug naar nieuwsoverzicht

Polyester replica van kunstwerk De Tol van kunstenaar Frits Garenfeld voor gemeente Alphen aan den Rijn.