foto 2,5 meter hoge blowup van JBL bluetooth luidspreker
Project

2,5 meter hoge blowup van JBL bluetooth luidspreker

Datum12-04-2018
KlantJBL
Websitewww.jbl.nl

FOUR Entertainment, reclamebureau in Utrecht, bedacht voor JBL een Snow Party in Val Thorens, de Franse Alpen. Het bureau gaf Blowups de opdracht een uitvergroting van een JBL bluetooth luidspreker te maken.

De blowup van de luidspreker is 2,5 meter hoog en is voorzien van geluidstechniek. De letters JBL op de speaker zijn uitgespaard en binnenin voorzien van LED verlichting waardoor de letters prachtig oplichten. Voor het perfecte geluid installeerde Blowups door JBL aangeleverde speakers en een grote accu voor de nodige stroomvoorziening. Al deze zaken zijn onzichtbaar in de blowup weggewerkt. De blowup is via een luik aan de zijkant toegankelijk voor het wisselen van de accu.

Bijzonder aan de speaker is bovendien dat hij is geplaatst op vier snowboards. Dankzij de draaikrans onder elke hoek draait de speaker mee met de snowboards. Achter een sneeuwscooter kan de organisatie de grote JBL luidspreker gemakkelijk op en af de berg krijgen.

 De basis van de blowup van de speaker is door Blowups gemaakt van hout. Het geheel is daarna voorzien van een laag glasvezelversterkt polyester voor de stevigheid en duurzaamheid. De laatste bewerking betrof een hoogwaardige coating in de herkenbare oranje kleur van het logo van JBL.  

Project in gedachten?
Nieuwsbrief
Dank je voor je aanmelding!
We konden u niet inschrijven. Probeer het nog eens.
Follow Blowups