foto 3D Letters TREK Food Truck Festival
Project

3D Letters TREK Food Truck Festival

Datum17-05-2017
KlantFour Entertainment

In opdracht van Four Entertainment maakten de vakmensen van Blowups voor het TREK Food Truck Festival, grote verlichte 3D letters. De basis van de letters is houtbouw. Nadat de voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van de uiteindelijke verlichting in de houtbouw waren uitgevoerd, zijn alle letters voorzien van glasvezelversterkt polyester en in de gewenste groene kleur gecoat. Speciaal voor TREK zijn de demontabele letters afzonderlijk op stevige betonnen voeten gemonteerd om het transport en verplaatsen van de letters gemakkelijk te maken.

Sinds 2014 organiseert Four Entertainment jaarlijks in de zomer het Food Truck Festival TREK. Een rondreizend culinair festijn boordevol entertainment. Deze zomer, 2017, wordt het festival gehouden op prachtige locaties in Rotterdam, Maastricht, Nijmegen, Utrecht, Eindhoven, Enschede, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag. Het festival werd in 2016 door ruim 295.000 mensen bezocht en behoort hierdoor tot de grootste gratis te bezoeken festivals van ons land.

Het TREK Food Truck Festival is een bijzonder dagje uit voor jong en oud. Bezoekers genieten van tientallen mobiele keukens die lekker eten serveren, van theater, van muzikale optredens en bovenal van de ontspannen sfeer. En daar dragen de door Blowups gemaakte grote 3D letters met verlichting zeker aan bij.

Project in gedachten?
Nieuwsbrief
Dank je voor je aanmelding!
We konden u niet inschrijven. Probeer het nog eens.
Follow Blowups