foto Speelschip voor Maasziekenhuis Pantein
Project

Speelschip voor Maasziekenhuis Pantein

Datumnovember 2016
KlantMaasziekenhuis

Blowups mocht de opdracht die Kiddieland van het Ronald McDonald Kinderfonds kreeg maken: een speelschip voor de kinderen van het Maasziekenhuis Pantein. Dit bijzondere, interactieve speeltoestel met enkele beeldschermen is door Blowups mobiel gemaakt. Het is dus te verplaatsen naar verschillende plekken op de afdeling Kind óf elders in het ziekenhuis. De boot is geheel houtbouw en voorzien van allerlei technische snufjes. Door de Blowups vakmensen werd het schip vrolijk geschilderd.

Jubileum Kinderfonds

Het schip vloeide voort uit een donatie eind vorig jaar van het toen 30-jarige Kinderfonds. Dit gebeurde in het kader van de hieraan verbonden jubileumactie onder de naam ‘Een droomplek voor ouders en kind’. Daarbij werden onder meer ziekenhuizen uitgedaagd om een origineel idee te bedenken om een ‘Droomplek voor ouders en kind’ te realiseren.

Eigen ontwerp

Dat originele idee kwam van pedagogisch medewerkster Berry Geurts van het Maasziekenhuis, daarbij gevoed door de kinderen en ouders van de afdeling. Zij tekende het schip voor de kinderen.

Er zijn verschillende opdrachtgevers die op maat gemaakte speeltoestellen bij Blowups hebben besteld, zo produceerde we ook de onderstaande speeltoestellen.

Project in gedachten?
Nieuwsbrief
Dank je voor je aanmelding!
We konden u niet inschrijven. Probeer het nog eens.
Follow Blowups