Reparatie

Ondanks dat de objecten die Blowups maakt van polyester, staal of andere materialen enorm duurzaam zijn, kunnen we niet uitsluiten dat er soms toch een schade ontstaat. Af en toe worden we opgeroepen omdat er een vrachtwagen tegen een kunstwerk is gereden, of een reclameobject door ernstig vandalisme is beschadigd.

Reparatieservice voor polyester en ander materialen

De reparatieservice van Blowups beperkt zich niet tot de eigen producten. Opdrachtgevers vragen ons met enige regelmaat polyester objecten te repareren en te onderzoeken of het beeld een upgrade naar een betere kwaliteit kan krijgen. De reparatie van polyester beelden, polyester kunstwerken, stalen kunstwerken en andere objecten gebeurd, indien het mogelijk is en bij voorkeur, niet op locatie maar in onze werkplaats in Heijen. Bij een flinke schade is het namelijk ook belangrijk om het object van binnen te bekijken. Is de constructie ook beschadigd? Een andere belangrijke reden om de reparatie niet ter plekke te doen betreft het werken met polyester. Dat is zeker niet op elke locatie gewenst. Indien u een schade meldt bespreken we wat voor de betreffende schade slim is.  

Bij schade kan Blowups u compleet ontzorgen. Zo mogelijk en bij voorkeur transporteren we het beschadigde object naar onze werkplaats in Heijen voor een grondige beoordeling. Daar wordt uw object niet alleen aan de buitenzijde bekeken, maar wordt ook nagegaan of de constructie binnenin beschadigd is. U ontvangt van ons een opgave van de schade en de reparatiekosten. Polyester objecten met schade worden door ons in eigen huis onzichtbaar hersteld. Van A tot Z: van staalbewerkingen aan de constructie, het herstellen van de PUR schuim vorm, het aanbrengen van nieuwe polyesterlagen die we naadloos en onzichtbaar aan laten sluiten op de bestaande lagen, tot en met de coating en eventuele belettering. Uiteraard wordt uw object door ons vakteam ook weer teruggeplaatst. 

Het repareren van polyester kunstwerken en andere polyester objecten. Schades repareren aan polyester beelden op locatie of in werkplaats Blowups in Heijen.
Het repareren van polyester kunstwerken en andere polyester objecten. Schades repareren aan polyester beelden op locatie of in werkplaats Blowups in Heijen.