Wat we doen

BLOWUPS: STERK IN GROOT EN UNIEK

Welkom bij Blowups, producent van onder andere hoogwaardige maatwerk blow up objecten en polyester prototypen en industriële producten. Onze kernactiviteit waar we al meer dan 30 jaar in gespecialiseerd zijn, is het produceren van 3D objecten in allerlei soorten en maten, van polyester, pur, polystyreen, hout, kunststof en metaal. Als geen ander kunnen we adviseren over het materiaal dat voor uw object het meest geschikt is, de beste fabricage manier, de afwerking, de montage en het plaatsen van uw blow up, display, meubilair, speeltoestel of kunstwerk.

Cad tekenen, cnc frezen, vacuumvormen enz. zijn dagelijkse bezigheden van de 20 vakmensen bij Blowups in Heijen. Alles, van ontwerp tot eindproduct vind je bij Blowups onder 1 dak. Dit in combinatie met 30 jaar ervaring maakt Blowups een ideale partner voor velen. De klanten van Blowups zijn divers: reclamebedrijven, standbouwers, interieurbouwers, kunstenaars, pretparken, recreatieparken, beheerders van openbare ruimtes, architecten en ook eindgebruikers uit verschillende bedrijfstakken.

De producten van Blowups komt u over de gehele wereld tegen. Reclame characters van A-merk fabrikanten ziet u in veel landen als blikvanger opduiken. Hetzelfde geldt voor de grote kunstwerken die we voor kunstenaars maken. Themaparken over de wereld laten Blowups unieke speeltoestellen maken en in winkels over de hele wereld komt u display materiaal tegen gemaakt door Blowups. Ook het in opdracht van productontwerpers gemaakte hufterproof buitenmeubilair is tot ver over de Nederlandse grenzen te vinden.

Maar ook dichterbij in Nederland, België en Duitsland, is de kans groot dat u een blow up van Blowups tegenkomt. Het zijn vaak echte eyecatchers! Denk aan een blikvanger boven op een auto, een bijzondere stand op een beurs, een uniek decor in het theater of een exclusief interieur in een openbare ruimte.

Alle blikvangers, elk kunstwerk, elke blow up, elke display, alles is speciaal op maat gemaakt. Soms betreft het één uniek 3d object, soms worden er hele series gemaakt. Ook uw idee is dus door ons te realiseren.

Industriële toepassingen van polyester

Prototypes en unieke, vaak maatwerk eindproducten, worden voor ontwerpers, engineers en bouwers door de polyester experts van Blowups gemaakt. Innovatieve oplossingen dankzij de enorme sterkte in combinatie met het lage gewicht. Lees hier meer over de industriële toepassingen van polyester.

De productie

Het gehele fabricageproces gebeurt in eigen huis door een gepassioneerd en hecht team van 15 vakmensen op diverse disciplines. Van technische advisering, technische tekening, fabricage, montage tot en met het transport, de distributie, de plaatsing en de eventuele opslag van de objecten. Traditionele gereedschappen en geavanceerde machines staan de vakmensen van Blowups ter beschikking. Alles in één hand en onder één dak. Blowups doet al bijna 30 jaar niets anders! En omdat we alles zelf doen is voor u het proces een heel stuk gemakkelijker, overzichtelijker en efficiënter als het gaat om tijd, kosten, kwaliteit en verantwoordelijkheid. Bovendien kunt u de vorderingen van uw project altijd komen bekijken in Heijen.

Sterk in groot en uniek

Surf maar eens door deze site en maak een afspraak voor een rondleiding door de werkplaats van Blowups in Heijen.

We delen graag onze passie met je!

Grote tol van polyester met een houtimitatie.
XL rolschaatsen van hardschuim met polyester. Decor voor Plopsaland.
Kunstwerk vogel in Utrecht.
Mockup van een drinkpak.