Kernactiviteiten

Blowups is sterk in groot. Al vanaf 1990 maakt Blowups maatwerk met polyester. We maken kunstwerken, characters, meubilair, speeltoestellen, blow ups, prototypes en industriële producten en andere 3d objecten. Van allerlei materialen en allemaal van A tot Z in de eigen werkplaats in Heijen. In deze focus is Blowups uniek! Het team van polyester experts zet zich daarnaast graag in voor het maken van prototypes en unieke industriële toepassingen van polyester. Daarbij ligt de kracht van Blowups op de kennis van de specifieke eigenschappen van polyester, de 30-jarige ervaring en kleine aantallen.

Jop Meuleman, projectleider:

“Klanten bedenken en ontwerpen prachtige dingen op papier of op kleine schaal. Het bedenken van de meest efficiënte methode om die mooie dingen in 3d en vaak erg groot (blow up) te realiseren, is onze kernactiviteit en passie. Bij dit creatieve maakproces staat duurzaamheid en plezier in het werk bij ons voorop.”

Eric de Graauw, directeur Blowups:

“Onze focus geeft klanten veel voordeel. Denk alleen al aan de kennis en ervaring die we sinds 1990 hebben opgebouwd door alles in eigen huis zelf te doen. Bij ons geen onnodig en kostbaar schakelen tussen verschillende onderaannemers. We werken kostenefficiënt aan producten van een hele hoge kwaliteit. Op deze manier kunnen we voor elk budget iets moois maken. De kracht van Blowups ligt bij unieke objecten en producten, een enkele of kleine oplage en de totale vrijheid in vorm, materiaal en afmeting. Ons team is helemaal ingespeeld op dergelijke opdrachten. Mee denken over het ontwerp, slim zijn in de constructies en top zijn in de kwaliteit van het eindproduct. Van A tot Z maatwerk. In onze werkwijze en ons werk zijn we even uniek als de prachtige opdrachten die we krijgen."

Solid blowup van een Kia Picanto. Voor Kia Motors in Breukelen.
Levensgrote stier voor Handelsblatt. 3D object met volledig met de hand gemaakt door de Blowups vakmensen.