Polyester mal maken

Producten en onderdelen van polyester worden gemaakt met een mal. Met als basis een gedetailleerde 3D tekening, maakt Blowups polyester mallen voor zeer uiteenlopende eindproducten. Kleine en grote mallen, alle vormen. Blowups is uniek in de kwaliteit van deze mallen. Ontstaan uit meer dan 30 jaar ervaring in het maken van polyester mallen voor hoogwaardige eindproducten van veeleisende opdrachtgevers.

Hoogwaardige polyester mallen

Een mooi en juist eindproduct van hoogstaande kwaliteit krijg je alleen als de polyester mal perfect is. Een basis voorwaarde bij Blowups en dagelijks werk voor onze polyester experts. De polyester mallen worden door ervaren vakmensen in de eigen werkplaats van Blowups in Heijen gemaakt. Zij weten exact hoe de mal gemaakt moet worden om ervoor te zorgen dat er uiteindelijk producten van gemaakt kunnen worden van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Daarbij houden ze tevens rekening met allerlei voorwaarden zoals de gewenste levensduur van de mal, de latere verwerking van de eindproducten, het transport daarvan en de installatie of plaatsing. Hoe Blowups polyester mallen maakt? Dat laten we u graag zien. Maak even een afspraak voor een bezoek!  

Eindproducten vervaardigd met polyester mallen

Blowups kan uw producten ook vervaardigen. De hoogstaande kwaliteit van onze eindproducten is de belangrijkste reden waarom Blowups al meer dan 30 jaar mag werken voor gerenommeerde en bekende A-merk fabrikanten en kunstenaars. Zie onze referenties. Blowups is helemaal gespecialiseerd in het vervaardigen van unieke polyester producten in een enkele oplage tot kleine series. Het productscala beweegt zich van kleine 3D objecten, immense kunstwerken tot industriële producten en prototypes. Zie onze productcategorieën.  

Polyester mal maken? Hulp of advies nodig voor een polyester product?

De expertise van Blowups gaat veel verder dan het maken van polyester mallen. Blowups kent als geen ander alle mogelijkheden, voor- en nadelen, eigenschappen en praktische kanten van het maken van producten van polyester. Wij denken graag met u mee. Heeft u een idee voor een product of bent u op zoek naar een innovatieve oplossing van een probleem waarvoor een polyester oplossing mogelijk in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op of kom voor een kennismaking naar Heijen.   

Polyester mal laten maken
Polyester mal maken
Polyester mal laten maken
Polyester mal laten maken
Polyester mal laten maken
Polyester mal laten maken
Polyester mal laten maken
Polyester mal maken